OHJEITA KLINIKKAKÄYNNILLE KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA

Helmen henkilökunta palvelee koronavirusepidemiasta huolimatta.

Koronavirusepidemian vuoksi pyrimme vähentämään sosiaalisia kontakteja ja pitämään huolta turvaväleistä.

AJANVARAUSASIAKKAAT

Ilmoittaudu puhelimitse 019-716700, kun olet saapunut parkkipaikalle. Odota autossa tai ulkona, kunnes saat toimintaohjeet lemmikkisi käyntiin liittyen.

Haemme lemmikkisi ovelta, eikä sinun tarvitse tulla klinikalle lainkaan. Pyrimme suorittamaan kaikki tutkimukset ja toimenpiteet ilman omistajan läsnäoloa. Tarvittaessa vastaanotolle saa tulla yksi oireeton saattaja lemmikkieläintä kohden. Odottelu tapahtuu ulkona tai autossa.

Eläinlääkäri on sinuun yhteyksissä puhelimitse hoitosuunnitelmasta ja jatkohoidosta. Soitamme, kun lemmikkisi on valmis kotiin haettavaksi.

Mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronatartunta tai olette muuten sairaana, kerrothan tästä henkilökunnalle.

Muistathan käsien pesun, oikean yskimistekniikan ja turvavälin muihin asiakkaisiin. Pyrimme siihen, että odotustilassa asioi vain yksi asiakas kerrallaan.

RUOAN HAKIJAT

Ulko-ovi on suljettuna. Toivomme, että sovit ruokien hausta etukäteen soittamalla 019-716700 tai 0400-751852. Tilauksen voi tehdä myös kotisivuilla olevan ruokatilauslomakkeen kautta. Pyrimme keräämään tuotteet ja tekemään laskun valmiiksi. Tuomme ruoat sovittuna hakuaikana ovelle.

Voimme kuljettaa ruokia kotiin maksutta Tervakosken ja Turengin taajamien alueella. Voitte sopia kuljetuksesta soittamalla 0400-751852.

Pyrimme erikoisjärjestelyillä takaamaan sekä asiakkaittemme että henkilökuntamme terveyden. Kiitos yhteistyöstä!

Tervetuloa Helmeen!